VEERDAM

HET PLAN

Aan de Hollandsche IJssel realiseert Martens aannemingsbedrijf B.V. op de Veerdam in Krimpen aan den IJssel een appartementencomplex met 22 appartementen, 2 penthouses en onder het complex een halfverdiepte stallinggarage voor 30 auto’s en 24 binnenbergingen. Verder zijn er een aantal parkeerplaatsen op het maaiveld aanwezig.
Het appartementencomplex ligt op loopafstand van het centrum van Krimpen aan den IJssel met het winkelcentrum ‘Crimpenhof’, het Raadhuis en het cultureel centrum ‘De Tuyter’. Verder zijn onder andere het Gezondheidscentrum en diverse scholen dichtbij en bent u snel op de N210 om uw bestemming buiten Krimpen aan den IJssel te bereiken.

Lage stookkosten en gebruik van onderhoudsarme materialen
Aan het complex worden zware energieverbruik beperkende eisen gesteld. De gevels, vloeren en daken worden voorzien van hoge isolatiewaarden en een zeer hoge rendement CV-ketel met een laagtemperatuur vloerverwarming.

Op het dak zijn zonnepanelen aanwezig.

Verder worden er onderhoudsarme materialen toegepast, o.a. metselwerk en aluminium kozijnen.

“Levensloopbestendig”; garantie voor een lange wooncarrière in dezelfde woning
Bij het ontwerpen van de appartementen en de algemene ruimten is rekening gehouden met diverse levensloopbestendige eisen, waardoor men de gehele wooncarrière in de woning kan blijven wonen zonder grote aanpassingen uit te voeren. Door deze eisen is de woning voor elke leeftijdsgroep en gezinssituatie geschikt. Dus een woning voor jong en oud.

© Copyright - Veerdam | Wonen tussen een wereldstad en het Groene Hart